Hop til hovedindholdet

Erhvervshus Midtjylland S/I logo

Giv din startup de bedste muligheder for overlevelse – også i modvind


Dato og tid

Onsdag d. 2. februar 2022 kl. 09:00 til 13:00

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 28. januar 2022 kl. 12:00

Sted

To be announced (TBA), N, N N To be announced (TBA)
N
N N

Giv din startup de bedste muligheder for overlevelse – også i modvind


ArrangementsbeskrivelseNYT: Grundet de nuværende covid-19-omstændigheder afholdes de to første kursusdage d. 2. og 9. februar online, mens den sidste kursusdag d. 23. februar afholdes fysisk.

-----------

Er du ny iværksætter, eller drømmer du om at blive det? Så drømmer du sikkert også om at leve af din passion – og leve godt af den? Her er et kursus, som kan hjælpe dig og din virksomhed godt på vej til at stå robust, også i modvind. 


ResC-EWE – Rust dig til fremtiden

På tre kursusdage klæder vi dig på med vigtig viden og kompetencer, som kan være med til at sikre din virksomhed på den lange bane. 

Sammen med andre iværksættere bliver du klædt på med konkrete værktøjer, som du kan bruge aktivt til at navigere på din iværksætterrejse. 

Du får som en del af kurset adgang til et supplerende online kursus (på engelsk), som er udviklet af et internationalt eksperthold. Det giver dig et stærkt fundament af viden og indblik i værdifulde værktøjer, som vi folder ud og arbejder konkret med på de fysiske kursusgange.

Kursusdagene kommer til at tage udgangspunkt i en hands-on tilgang – masser af øvelser, sparring og netværk med andre iværksættere. 

Du går fra kurset med helt konkrete skridt, streger og tanker om din virksomhed, og du ved, hvad der skal til for at få din virksomhed til at vokse og trives, også i modvind.

Om projektet


Erhvervshus Midtjylland leder det internationale projekt ResC-EWE, som sigter mod at styrke nystartede virksomheders chancer for overlevelse. Det gør vi ved at indarbejde viden i iværksætterrådgivning og -undervisning fra vores Early Warning-program, som vi med stor succes har ledet i Danmark siden 2007 og på europæisk plan siden 2016 under Early Warning Europe.

Sammen med dygtige partnere i Finland, Spanien, Polen og Grækenland har vi udviklet undervisningsmaterialer, værktøjer og guides, der kan højne forståelsen blandt kommende og nystartede iværksættere for en virksomheds livscyklus og nødvendige handlinger i krisetider. Og derved forebygge økonomiske kriser eller i værste fald konkurser.

Materialerne er testet af iværksættere fra hele Europa og herefter rettet til på baggrund af deres værdifulde feedback.

Kurset inkluderer: 8 online moduler på engelsk og 3 kursusdage på dansk hvoraf to er online og en med fysisk fremmøde inkl. let forplejning.

Tid og sted:

Kurset afvikles tre dage: 2., 9. og 23. februar fra 9.00 til 13.00.

Sted: TBA.

NB. Dagen bliver gennemført efter nøje overholdelse af Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Alle deltagere orienteres, hvis der foretages ændringer.

------

Bemærk:
Kursusforløbet er gratis, men der pålægges et no-show gebyr på 299 kr. Det er derfor vigtigt, du giver besked, hvis du bliver forhindret i at deltage.

Du kan deltage, hvis dit CVR nr. er stiftet i 2019, 2020, 2021 og 2022, eller hvis du er ny iværksætter og endnu ikke har fået oprettet et CVR.

------

Kontakt:
Elmira Richard
Erhvervshus Midtjylland
Tlf.: 52 85 17 12
E-mail: elr@erhvervshusmidtjylland.dk

Karrina Storm Svendsen
Social Makement
E-mail: ks@socialmakement.com 
Erhvervshus Midtjyllands logo
   

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformationer til arrangør

Erhvervshus Midtjylland S/I
Anna Maria

Tlf: +45 20991709
info@erhvervshusmidtjylland.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Erhvervshus Midtjylland S/I
Anna Maria

Tlf: +45 20991709
info@erhvervshusmidtjylland.dk