Hop til hovedindholdet

Erhvervshus Midtjylland S/I logo

Webinar: Tilskud til energieffektivisering


Dato og tid

Onsdag d. 2. februar 2022 kl. 08:30 til 09:30

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 1. februar 2022 kl. 12:00

Sted

TEAMS, , TEAMS

Webinar: Tilskud til energieffektivisering


ArrangementsbeskrivelseTil næste år kan du igen søge tilskud til projekter, der sparer energi i virksomheden. Fristen for at indsende den relativt simple fase 1-ansøgning er den 1. marts 2022.

Vil du klædes godt på, så du er klar når puljen åbner?
Du kan få gode råd om ansøgningsarbejdet og svar på alle dine spørgsmål ved at deltage på dette webinar, som Erhvervshus Midtjylland afholder i samarbejde med Energistyrelsen.

Der er gode muligheder for at komme igennem med ansøgningen, da Energistyrelsen har udviklet en række standardløsninger, som gør det langt mere simpelt at ansøge for virksomheder, der vil søge om tilskud til mindre projekter, f.eks. med fokus på belysning, brændselskedler eller komfortventilation. 

Erhvervspuljen understøtter projekter, der reducerer energiforbruget i private virksomheder. Det kan f.eks. være udskiftning af gamle olie- og gaskedler med nye varmepumper, der kører på grøn strøm.

Du kan læse mere om mulighederne for at ansøge her: https://ens.dk/ansvarsomraader/energibesparelser/virksomheder/erhvervstilskud-til-energieffektiviseringerKontaktinformationer til arrangør

Erhvervshus Midtjylland S/I
Anna Maria

Tlf: +45 20991709
info@erhvervshusmidtjylland.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Erhvervshus Midtjylland S/I
Anna Maria

Tlf: +45 20991709
info@erhvervshusmidtjylland.dk